Basis Collectie

Het hele jaar door een basis collectie aan pantalons

Online shop

Koop nu je favoriete basis broek met rondom elastiek in onze online shop. We verkopen onze bekendste merken nu offline en online. Zodat u nooit zonder hoeft te zitten. Mocht een maat niet leverbaar bel ons dan even en dan kijken we of we deze als nog zo snel mogelijk kunnen leveren.

We verkopen in onze basis collectie broeken de merken Robell, Twister, Laurie

en vanaf vandaag ook het merk Stark.

Chanty Mode ligt in Voorthuizen. Het ligt midden in het land is makkelijk bereikbaar via de A1.

Robell broeken vanaf maat 42

Twister broeken: een comfortabele pantalon met rondom elastiek. Al jaren de best verkochte broek bij Chanty Mode, te verkrijgen in diverse lengten en pasvormen.

Robell broeken: een zeer comfortabele pantalon in bengaline stretch, rondom elastiek en altijd met een modisch tintje. Very ‘smart’ en zeer draagbaar, de prijs is ook nog eens zeer aantrekkelijk.

Basis Emma pantalon

Laurie broeken: in onze winkel te verkrijgen in een pantalon voor de dames met bredere bovenbenen. Zeer comfortabel en rondom elastiek. Deze broek is makkelijk bij te bestellen in andere kleuren (zichtbaar in de folder). Komt u ook passen?

Basis Emma pantalon

Adia jeans: in onze winkel te verkrijgen in een jeans met een perfecte pasvorm. Zeer modieus en comfortabel, komt u ook passen?

Basis Emma pantalon

Robell jeans: in onze winkel te verkrijgen in een jeans stretch kwaliteit met een super pasvorm, kan in diverse pasvormen en stijlen worden besteld. Robell Bella of Robell Marie, vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Let wel, vaak wordt deze Robell jeans wel een maatje kleiner gekocht. Deze jeans is zeer comfortabel en heeft een goede prijs, komt u ook passen?

Contact

Nieuwsbrief

Bereikbaar

Collectie

Merken