Merken op een rij:

 

Yoek

Yoek is een fashion label voor alle modieuze vrouwen met een plus size. Het Yoek team heeft een duidelijk idee wat mode voor maat 38 tot maat 58 inhoudt: kleding die het lichaam niet verbergt, maar elke vrouw mooi én zelfverzekerd laat voelen. Wij verkopen dit merk al van het begin, we vinden het door de eigen stijl en hoogwaardige stoffen een toegevoegde waarde in onze collectie.

Twister

Twister is een jong en eigenwijs kledingmerk voor de trendy vrouw met curves. Zelfverzekerde vrouwen die trots zijn op hun rondingen en houden van fashion.  De Twister-vrouw wil zich niet verstoppen in te grote, grauwe gewaden maar juist haar curves op een mooie manier laten zien. Dit door kleurrijke prints te combineren met on-trend items en rijke stoffen.

Twister heeft meer dan 23 jaar ervaring in plus size damesmode en heeft daardoor  uitgebreide kennis van design, materialen, een goede afwerking en uiteraard de perfecte pasvorm. Kleurrijke prints, modegevoelige collecties en kwaliteit staat bij Twister centraal.

Tia

Tia is the fashion brand for the chic and festive woman.

It is feminine elegance mixed with current trends. The Tia woman seeks glamorous fabrics as well as feminine details and cuts that give her a stylish expression. She is always well-dressed and has an exclusive look that accentuates her femininty.

Tia is for the woman who wants a beautiful and fashionable look for a wedding, a reception or a cocktail party. It is exclusive partywear for the well-dressed and stylish woman who does not want to comprise when it comes to quality and fit.

Chalou

Kleding van Chalou is er speciaal voor de vrouw met een maatje meer. De kledingstukken zijn gemaakt van mooie stoffen met een perfecte kwaliteit. De maten van Chalou lopen tot confectie maat 60. De mooie, elegante mode met een klassiek randje, zorgt ervoor dat ook vrouwen met een maatje meer goedgekleed de deur uit gaan.

Kies bijvoorbeeld een mooie rok, trendy top of een klassieke jurk van Chalou. Door het gebruik van mooie en kwalitatief goede stoffen is de pasvorm ideaal voor de vrouw met een maatje meer. De prints en thema’s die gebruikt worden voor de kleding van Chalou zijn erg draagbaar, maar zorgen toch voor een elegante uitstraling.

Robell

KjBrand

Via Appia due

Kirsten Krog

Sempre Piu

Samoon by Gerry Weber

Laurie Pantalons