Verfijnde smaak van het merk Tia en Godske

Is een merk voor de vrouw met een verfijnde smaak: een vlotte modieuze look voor elke feestelijke, en officiële gelegenheid. De collectie bestaat uit prachtige jurken die zich makkelijk laat combineren met feestelijk ogende losse items. De stijl van Tia en Godske verbind de modieuze actualiteit en het feestelijke. Dit alle verpakt in vrouwelijke pasvormen voorzien van geraffineerde details en gemaakt van betoverende stoffen.

Details collectie

Merk Tia Maatvoering t/m maat 52 Stijl Vrouwelijk en verfijnd, te vinden in onze collectie: Chanty Mode

Gelegenheidskleding van het merk Hermann Lange

Hermann Lange is gelegenheidskleding met een modieuze look voor elke feestelijke of andere officiële gelegenheid. De collectie bestaat uit prachtige jurken die zich makkelijk laat combineren met feestelijk ogende losse items. De collectie van deze jurken heeft een goede kwaliteit – prijsverhouding. De pasvorm is zeer goed en daardoor ook verkrijgbaar tot en met maat 54.

Details collectie

Merk Hermann Lange Maatvoering t/m maat 54 Stijl Vrouwelijk en elegant, zeer goed pasvorm. Te vinden in onze collectie: Chanty Mode

Kirsten Krog

Yoek

Met het merk Kirsten Krog bent u zeer exclusief: top kwaliteit avond kleding. Zeer modieus en met gevoel voor stijl, luxe stoffen en een tikje glamour. Voor een exclusieve stijl is het een zeer goed merk.

With Kirsten Krog Design you are at the exclusive end of the quality scale: top quality evening wear. Right in fashion, with a perfect sense of style, and luxury fabrics, so these designs radiate glamour. With a perfect fit for a celebrity feel – and look.

Uitgebreide collectie aan gelegenheidskleding in een maatje meer.

 

Chanty Mode heeft ruim 20 jaar ervaring met bruidsmoeder mode en gelegenheidskleding voor dames met een maatje meer. De collectie in onze boetiek is zeer uiteenlopend. Voor de gelegenheidskleding en bruidsmoedermode in de grote(re) maten heeft Chanty Mode een prachtige winkel waar u met de familie of vrienden op u gemak kleding kan passen. Het vinden van een geschikte combinatie vraagt om een goede service.

Daarbij is het belangrijk dat u de tijd neemt om iets te vinden waar u zich goed in voelt. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen of als u het fijn vindt kunt u een afspraak met ons maken, bel of mail ons gerust voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0342-472606

Vind u het mooi?

Vind u het mooi? Kom dan naar onze winkel in Voorthuizen of bel voor meer informatie naar 0342-472606