Wij willen u zo goed mogelijk informeren over onze collectie.

Eindeloos combineren wordt steeds belangrijker! U kan wat u nog in de kast heeft hangen nog goed aan en wil daarnaast nog een item erbij hebben die het compleet maakt. Het gaat niet meer over veel en eindeloos shoppen maar over exclusief en tijdloos.

Kwaliteit en duurzaamheid van het product wat u aanschaft wordt daarbij steeds belangrijker. We merken ook dat de klanten het steeds weer meer waarderen dat er een kopje koffie of thee geschonken word en dat het ook fijn is dat u iemand mee kan nemen, uw man, zus, moeder of vriendin.

Een kort overzicht van de collectie:

De algehele collectie van Chanty damesmode bestaat uit de maten 44 t/m 60:

Het grootste deel van de collectie bestaat uit een sportieve look van onder andere de merken Via-Appia due, Frapp en Samoon. Tijdens het voorjaar (februari – maart) zal er ook een groter deel aan chique kleding aanwezig zijn, deze kopen wij in voor de bruidsmoeders.

Lees verder

College Style in de grote maten damesmode:

Wij verkopen ook een College style t/m 54, bestaande uit mooie bovenstukken en rokken.

Lees verder

Exclusieve mode t/m 60:

Mode voor alle momenten van de dag t/m maat 60, bestaande uit blouses, shirts en goede pantalons van onder andere de merken Chalou, Sempre Pui.

Prijs indicatie:

De prijzen van diverse items gaan vanaf €59,95 (basis tops/shirts), grootste deel van de collectie vanaf €59,95 – €189,95 (shirts, blouses, jurken, tunieken en broeken) tot €300,- (chique kleding).

Vraag:

Wij krijgen vaak de vraag wat onze prijzen zijn en waarom deze niet vermeldt staan. De reden daarvan is dat wij niet de indruk willen geven dat wij een webshop zijn. Als u bijvoorbeeld door de ‘nieuwe collectie’ klikt is het niet mogelijk om het artikel in een winkelmandje te doen.

Inspiratie en succes van Chanty Mode:

Chanty Mode is een fysieke winkel die al jaren met succes gespecialiseerd is in de grote maten damesmode. Wij geloven in de kracht van een een off-line winkel, een stukje service en persoonlijk contact. We hebben in de loop van de jaren een vast merken pakket opgebouwd waar klanten zelfs van ver voor komen. Wij zijn wel aan het inlezen wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele webshop. Mocht u nog tips voor ons hebben wat u mist op de online markt voor damesmode in de grote maten. Laat het ons dan weten via [email protected]

De merken die wij voeren zijn hoogwaardig en staan bekend om een zeer goede pasvorm. Het verschil zit in de keuze die wij maken met de inkoop. Diana probeert zelf een mix te maken met diverse merken om zo een exclusieve collectie samen te stellen. In veel winkels worden dezelfde merken gevoerd, maar iedereen maakt een eigen samenstelling. Dat maakt zo’n gespecialiseerde winkel ontzettend leuk en fijn. Het is een unieke samenstelling van de ervaring die Diana heeft opgebouwd als het gaat om pasvorm en kwaliteit en anderzijds een eigen visie over wat het modebeeld doet elk seizoen. Daarvoor gaan we naar beurzen, kijken in modebladen en het straatbeeld.

Koop nu online je favoriete pantalon

Voor elke vrouw de perfecte pantalon.

Heeft u wat stevige bovenbenen maar een platte buik? Of juist een stevige buik en dunne bovenbenen? Of is de omvang van uw kniëen net zo groot als uw bovenbenen? Wij hebben dan de juiste pantalon voor u, belangrijke informatie voor is dat deze broeken bestaan uit stretch kwaliteit en rondom elastiek. Naast deze basis-collectie hebben wij uiteraard ook broeken met zakken en gewonen knopen. Dat zijn de pantalons die elk seizoen de trends bepalen.

Veel modellen die in onze basis-collectie aanwezig zijn bij Chanty Mode in bijna in alle gevallen ook bij te bestellen. En dit maakt het werken met deze merken ontzettend prettig. Er zijn ook een aantal klanten die van verder komen die broeken bij ons bestellen. Deze kunnen wij u toesturen, het enige wat u hoeft te doen is het model, kleur en adres doorgeven.

De prijs kwaliteit van deze broeken is zeer goed. Bij de Twister en Laurie zijn de prijzen €69,95 of 79,95 (afhankelijk van de extra details) en bij de Robell broeken liggen de prijzen op €59,95.

De pantalons zijn te verkrijgen in diverse basiskleuren en elk seizoen zit er een extra kleurtje bij die de trend kleur is van het seizoen. Dit zomerseizoen is dat de kleur ‘Orchidee’…

Adia - jeans

Het nieuwe merk ADIA

Jeans van het merk Adia heeft een zeer goed pasvorm. Adia is een Deens plus size merk, start bij maat 42 en gaat tot en met maat 54. Adia is een oud-Afrikaanse meisjesnaam en betekent: cadeau. Adia omschrijft zichzelf als een label waar stijlvol, rauw en casual samenkomen in één vrouwelijke look.