Gelegenheidskleding

mooi in een maatje meer

Bruidsmoedermode

Chanty Mode heeft ruim 25 jaar ervaring met bruidsmoedermode en gelegenheidskleding voor dames vanaf maat 42. De collectie in onze boetiek is zeer uiteenlopend. Voor de gelegenheidskleding en bruidsmoedermode in de grote(re) maten heeft Chanty Mode een aparte ruimte waar u met de familie of vrienden op u gemak kleding kan passen. Het vinden van een geschikte combinatie vraagt om een goede service. Daarbij is het belangrijk dat u de tijd neemt om iets te vinden waar u zich goed in voelt. U kunt vrijblijvend bij ons langskomen of als u het fijn vind kunt u een afspraak met ons maken, bel of mail ons gerust voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0342-472606

KK Luxury

Service

Service is een belangrijk onderdeel van ons modehuis. We zijn geen groot warenhuis van duizenden vierkante meters waarbij de persoonlijke service soms ver te zoeken is. We zijn kleinschalig, een winkel in een monumentaal pand (jaren dertig) met een huiskamer sfeer. Bij Chanty Mode staat de koffie of thee altijd klaar, en als mannen meekomen om een outfit uit te kiezen ligt er vaak wel een krantje of tijdschrift klaar. We heten u van harte welkom in Voorthuizen op de Veluwe.

Coupeuse

Als moeder van de bruid is het uitkiezen van een perfecte outfit ontzettend belangrijk. Het moet naar u zin zijn qua stijl, pasvorm en draagbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in kleding voor dames maatje meer en bij deze specialisatie zien we ook dat het ontzettend belangrijk is dat de kleding voor de speciale dag helemaal klopt. Vandaar dat wij een coupeuse essentieel is bij een modehuis als Chanty Mode. De coupeuse maakt het kledingstuk tot in de puntjes in orde, wat erg belangrijk is voor kleding in het duurdere segment.

Chanty Mode heeft een aparte ruimte voor gelegenheidskleding in de maten 44 t/m 60.

Deskundige advies
Onze boetiek biedt gelegenheidskleding voor de moeder van de bruid en de vrouwelijke bruiloftsgasten in de maten 44 t/m 60. Prachtige combinaties met zijden blouses en comfortabele jurken in een zeer goede pasvorm in grote(re) maten zijn bij ons te vinden.

Al ruim 21 jaar verkopen wij kleding voor een bruiloft en avondkleding voor andere feestelijke gelegenheden. Voor de betere keuze kun u bijvoorbeeld uw dochter of schoondochter vragen of zij mee kan gaan voor het uitzoeken van een geschikte combinatie. Meestal krijgt u advies van onze dames (ook met een maatje meer) over deze modezaken. Maak duidelijk wat u precies wilt dragen qua model en kleur? Bent u alleen vertel dan de verkoopster of zij u wil assisteren en vraag om advies bij de keuze van u feestjurk.

Mooie gelegenheidskleding
Moeders willen er prachtig uit zien op de bruiloft van hun dochter of schoondochter. Graag helpen wij u met deskundig advies en tips op het gebied van gelegenheidskleding om er prachtig uit te zien op de mooiste dag van uw kind.

 

 

Bekijk de schitterende collectie voor de moeder van de bruid op deze pagina. Let wel dit is een impressie van de collectie die in de winkel hangt. De collectie die aanwezig is in onze boetiek is vele malen groter.

Wat moet ik nu wel dragen?
Controleer eerst om te zien wat de bruid en bruidegom zullen dragen .
Met deze optie zal het ook makkelijker worden een kleur te kiezen en of een stijl.
Misschien heeft de bruidegom wel een knal oranje stropdas, en de bruid knaloranje in haar bruidsboeket. Probeer de kleuren een beetje aan te passen. Maar de kleur die gepast is moet wel bij U staan natuurlijk, licht grijs is een erg mooie kleur, maar komt niet goed uit bij een bleke huid en blonde haren. Daarentegen bijvoorbeeld zacht oranje, mint of taupe weer wel.

Vraag ook aan de andere wederzijdse moeder van de bruidegom, wat zij draagt, of ga desnoods samen winkelen. Het is altijd goed om iemand mee te nemen, iemand die een onbevooroordeeld maar goed advies kan geven.

Tot slot feliciteren wij u, moeder van de bruid, met het aankomende huwelijk van uw dochter(s) of schoondochter(s) en wensen wij u veel succes bij de voorbereiding van de bruiloft.